MEDOUSA OY Medousa

KIRURGIT

CURRICULUM VITAE – JANNE JYRÄNKI

Janne Jyränki työskenteli yleiskirurgian koulutuksensa aikana Kymenlaaksossa Kuusankosken aluesairaalassa ja Kotkan keskussairaalassa 1997–2000. Plastiikkakirurgian koulutuksen hän suoritti Helsingin yliopistollisessa keskussairaalassa (Töölön sairaalassa) 2001–2004 professori Sirpa Asko-Seljavaaran ja professori Erkki Tukiaisen ohjauksessa. Yleiskirurgian erikoislääkärin tutkinnon hän suoritti 2003 ja plastiikkakirurgian erikoislääkärin tutkinnon 2004.

Plastiikkakirurgiksi valmistuttuaan hänet rekrytoitiin Töölöön ja siitä lähtien hän on toiminut erikoislääkärinä plastiikkakirurgian klinikalla Helsingin yliopistollisessa keskussairaalassa Töölössä. Vastuualueita ovat olleet rekonstruktiivinen mikrokirurgia (alaraajojen vaikeat pehmytkudosvammat, rintarekonstruktiot omakudossiirtein), vaativa pehmytkudossyöpäkirurgia (sarkoomat) sekä massiivin laihdutuksen jälkeisten ihomuutosten korjaus (post bariatrinen kirurgia). Hän on osallistunut post bariatrisen kirurgian uuden kansallisen hoitosuosituksen laatimiseen vuonna 2010 ja on kuulunut vuodesta 2004 lähtien yliopistosairaalan sarkoomatyöryhmään.

Tri Janne Jyränki on toiminut sivutoimisena yksityislääkärinä esteettisen plastiikkakirurgian parissa vuodesta 2001 useissa yksityissairaaloissa Suomessa. Konsulttiyrityksensä kautta tri Jyränki on vastannut vuosina 2006–2010 neljän kunnallisen sairaalan (keskussairaalat/aluesairaalat) plastiikkakirurgian järjestämisestä.

Ammatillisen kehityksen kannalta kansainvälisen kokemuksen hankkiminen on ensiarvoisen tärkeää. Syksyllä 2009 Jyränki päättikin lähteä tutustumaan eurooppalaisiin plastiikkakirurgian huippuyksiköihin. Kahdeksan kuukauden aikana hän työskenteli Milanossa, Roomassa, Barcelonassa, Düsseldorfissa, Bochumissa ja Lontoossa yliopistoklinikoilla sekä maineikkaissa esteettisen kirurgian yksityissairaaloissa. Mielenkiintoisten tuttavuuksien ja mukavien muistojen lisäksi matkan antimina on viimeisin tietotaito mikrokirurgian (mm. syöpäkirurgian jälkeisen raajaturvotuksen hoitoon tarkoitettu imutiekirurgia) sekä esteettisen plastiikkakirurgian saralta. Tämän lisäksi Jyränki on osallistunut yli viiteenkymmeneen plastiikkakirurgian kongressiin/ jatkokoulutukseen kotimaassa ja ulkomailla.

Palattuaan Suomeen kesällä 2010 häneltä tiedusteltiin halukkuutta tulla vastaavaksi lääkäriksi uuteen esteettiseen plastiikkakirurgiaan erikoistuneeseen yksityissairaalaan yliopistosairaalatyön ohessa – ja Jyränki otti mielellään tämän uuden haasteen vastaan.

Tutkinnot

Viimeisimmät koulutukset/kongressit

Jäsenyydet


 

Huippukirurgit takaavat yhdessä, erittäin kokeneen suomalaisen hiustensiirtotiimin kanssa täydellisestä lopputuloksesta.

Plastiikkakirurgi Janne Jyränki.
Katso CV Janne Jyränki, klikkaa tästä.

Plastiikkakirurgi Asko Salmi.
Katso CV Asko Salmi, klikkaa tästä.

Plastiikkakirurgian erikoilääkäri, LT, Tatu Tarkka.
Katso CV Tatu Tarkka, klikkaa tästä.